Monday, November 23, 2009

..sebuah kisah..

salam 'alaik buat semua sahabat, rakan dan kawan yang sangat disayangi..

terima kasih sudi ziarah blog ni..dah lama tak bukak..bersawang pun ada..
sebenarnya da lama sangat buat blog ni, cuma bila tak di edit jadi malas pula nak melihatnya..sian dia..dah edit bolehlah nak publish ckit..

em..the way forward..nama ni dapat daripada satu program yang aku join..rasa macam sedap didengar pun ada and ada maksud tersirat di situ~faham sendirilah...

so, nantikan lah apa perkonsian yang aku nak kongsi ye..time sekarang tersangatlah tiada mood nak tulis apa..insyaallah disinilah tempat untuk kita berkongsi pengalaman, cerita dan macam-macam lagi terutama bergelar student..bestnya zaman student ni kan..hmm...ada waktu ada lah nanti..ok!

salam sayang dariku buatmu~

.: put your trust on HIM :.

2 comments:

samihah said...

salam..
waah~ kamu ada blog rupanya..ehhe

but i suppose u wanted to post the entry in English, don't u...?hehe

anyway, good effort..!

+akufobia+ said...

haha.assignment da lepas,da takde english.kehkeh.