Saturday, October 9, 2010

..ujian hati..

sedih sangat hari ni...tapi, x patut jugak rasa sedih camni...disebabkan kesalahan blok keta org, k.ngah kena tengking, kena marah..sampai ugut nak pecah keta...even dah mintak maaf...kawan cakap maybe ni kaffarah dosa kot dan pengajaran...sebolehnya nak husnu dzon dengan mamat tu..tapi, entahlah..kawan cakap lagi, jangan fikir sangat pasal tu...memang tak fikir tapi teringat-ingat..mujur dia tak buat apa-apa, just marah je..ya Allah, seram betul..semoga k.ngah lebih berhati-hati lagi...tapi, nape sampai dia marah sangat? huhu...jangan la kejadian ni berulang lagi...

:'(- kalau boleh memang taknak airmata ni menitis disebabkan benda-benda remeh macam ni, tapi kalau dah hati perempuan..hmm...tak kuat lagi k.ngah rupanya...tak pasal2 x boleh tdo malam ni..Allah....

:) so k.ngah kena kuat lagi ye! tahan perasaan tu...kuatkan hati lagi, banyakkan istighfar...banyak lagi hal-hal lain nak kena fikir..chaiyok! aja-aja fighting...hmmm...(baru ckit ujian)


4 comments:

qamar said...

bila kah kejadian nie berlaku jar??

hajarghazali said...

akak, lepas meeting malam tu...dh blk tgh mlm x parking so terpaksa park depan keta org...myb salah hjr kot sebab org tu kol tp hjr x angkat sbb hp silent masa meeting...lupa nak on blk...huhu..sian gak la kt org tu..mana tau btul2 urgent...

SaMihaH said...

look on the bright side syg.. it's ok to make a mistake, as long as we learn from mistake..

it's OK to feel sad.. kena byk sbr b'hadapan dgn org yg b'emosi..

MOga Allah tiipkan kesabaran dan kekuatan hati~ Have a positive thoughts!

hajarghazali said...

akk....rindu kakak2....indahnya ukhwah..dh x tmpat bermanja dgn akk2 lagi..hehe